Вече сме част от семейството на Can-am и Polaris

ное. 23, 2019 | Ново от нас

Време е да се качим на вериги и да обходим горите! …

Щастливи сме да ви съобщим, че вече сме част от семейството на Can-am и Polaris. От този зимен сезон ще работим заедно, за да създадем една уникална зимна програма за вашето семейство или екип, която ще се превърне в най-вълнуващото приключение тази зима.

Благодарение на високопроходимата техника ще можем да ви разходим с лодка – рафт по снега. Звучи не просто забавно, а и безкрайно интересно, както за децата, така и за родителите.

И не се тревожете – с нашата сигурна техника и обучен екип няма къде да закъсате! Дори и за най-тежките зимни условия, ние сме оборудвани с баккънтри вериги, които дават допълнителна стабилност и сигурност.

Четерисезонни или баккънтри вериги ще ни помагат по пътя през всеки сезон и на всякакъв терен. Така, че сме спокойни, че нищо не може да се изпречи на пътя ни с такова оборудване.

И това не е всичко! Лесни за управление АТВ и УТВ ще ни помагат през цялата зима. Ще чистим сняг и ще проправяме пътеки в гората, а след това ще се спускаме със ски, сноуборд и др.

Имайте предвид, че нашият район е по-подходящ за баккънтри ски в сравнение с крос кънтри, защото не е толкова равнинен.

А за неопитните скиори ще предложим снежен рафтинг. Специален надуваем рафт, който се използва в зимните спортове като лодка, дърпана от снегомобил. Едно наистина вълнуващо преживяване!

Този проект се осъществява със съдействието на Пощенска банка и е на стойност 200к лева

Няма как да опишем това преживяване с думи. Каним ви да изпитате лично тръпката от тази зимна емоция!