Отзиви

„Фабриката“ е уникално по рода си преживяване, което съчетава красива природа с изискан вкус и високо качество на всичко, което базата предлага – от разнообразната и изключително богата храна през целия ден, през развлеченията за малки и големи, местата за релаксация (сауна, джакузи, парна баня, солна стая) и кътове за уединение. Особено ми харесва усещането за лекота, простор и свобода, което човек има тук, като същевременно всичките му дребни (че и по-големи) прищевки са задоволени. Екипът се грижи за гостите си като за приятели и постоянно обновява базата с нови и още по-екзотични съоръжения и развлечения. Силно препоръчвам!

Мартин Петров

Невероятно място! Чист въздух, качествена и вкусна храна, безкрайни забавления за децата (и не само), удобни стаи.

Ралица Танчовски

This place is so magical.. The kids were so happy, we were having fun, enjoyed every moment. It is a boutique hotel for 19 families. Simple rooms very clean, you have every thing you can think of, they thought about all..
The food was delicious and diverse.

Every day the kids had all king of activities, and in between in the pool or in the jacussi.

Very recommended!

ערן זהרוני

Чудесно място за големи и малки! Изкарахме си страхотно! Децата се чувствят спокойни и обгрижени!

Кристина Гатова

В момента сме тук и се наслаждаваме на забавленията ,храната гостоприемното посрещане на домакините! Горещо препоръчвам за семейства с деца!

Маргарита Стефанова

Заслужава си! Посетете го. Няма друго такова. Успех на екипа и до нови срещи 🙂

Вихрен Недялков

Прекрасно, направо вълшебно място, собствениците се стараят всяка минута да е запълнена със запомнящи се преживявания толкова различно и наситено с емоции местенце,а храната направо божествена !!!

Драго Найденов

Храната е много вкусна, здравословна, разнообразна и добре поднесена. Има много интересни забавления за деца. Екипът е много всеотдаен. Благодаря Ви!!!

Мадлен Леви

Място, което няма как да се опише с думи…място, което трябва да се усети и преживее – Фабрика за храна и танци. Още от момента, в който се озовахме на територията на хижата, почувствахме магията. За два дни ни се случиха толкова много неща, колкото обикновено ни се случват за една година… месихме тесто и правихме тутманици, научихме се да правим дърпана баница, участвахме в кулинарни работилнички за суши и шоколадови бонбони с ягоди, приготвяхме си сами пици (уникално вкусни ставаха, още мислим за тях), сутрин си правехме сами палачинки и фрешове, пяхме и танцувахме, изработвахме гривни и сувенири от истинска кожа, които ни останаха за спомен, релаксирахме край езерцето, карахме кану, глезихме се в джакузи, сауна и парна баня, включихме се в крос фит тренировка (часът по йога го изпуснахме), участвахме в пяна парти, скачахме на батути, плувахме в басейн от топки, карахме кънки на лед (не истински разбира се 🙂 ) , ходехме на походи в планината, хапвахме диви горски плодове, пийвахме уникален чай край огъня вечер и се наслаждавахме на музика на живо, създадохме страхотни нови приятелства, запознахме се с прекрасни хора, изчистихме умовете си и се презаредихме с толкова много позитивна енергия, че думите ни не стигат, за да ви го опишем…

Освен страхотната база, разнообразните съоръжения, наситената откъм творчески и кулинарни работилнички програма, другото, което много ни впечатли е безумно вкусната домашна храна, която имахме удоволствието да хапваме там. Адмирации за целия екип, който се грижеше за храната ни. Мекичките сутрин, дълго време ще ги помним, а устите ни ще се пълнят със слюнка всеки път щом си помислим за тях:)

Но най-важно от всичко си остава отношението! Очаровани сме от всички! Почувствахме се като у дома си или така сякаш сме отишли на гости у скъп приятел.

Руслан и семейството му са създали Рая на земята и са го споделили с всички, които ги посетят. Обградили са се с невероятен екип от професионалисти, но и от слънчеви и добри хора. Благодарим ви за всичко! Нямаме търпение отново да ви посетим!

Тихомир Йорданов

Мястото е прекрасно и като концепция и като реализация – поздравления на собствениците, за което !

Цифром цената изглежда висока, но за това, което човек получава е напълно адекватна, а може би и занижена.

Ето някои от нещата, които ще получите ако отидете с правилната настройка и очаквания:

– Невероятно място в планината с изключителен въздух и гледка – Изключително разнообразна, подбрана, качествена и невероятно приготвена храна!

– Възможност да комуникирате с възпитани, интелигентни и интересни хора (Да, гостите и домакините на фабриката са такива хора.). Домакините са се погрижили да създадат прекрасна среда, която да стимулира подобен тип комуникация. Пример за това са ежедневните преходи, които не са само природа и кръвообращение, но и плодородна среда за подобен тип комуникация.

– Спокойствие и релакс – Като започнем от най-дребните детайли – фоновата музика, минем през ЧИСТО, работещо и отпляемо външно джакузи, сауната, парната баня, огнището в шатрите през нощта…и стигнем до супер удобната мека мебел разполжена из цялата фабрика….за малко да забравя и пуделите 🙂

– Големият басейн е студен и привидно неизползваем (в не-лятно време), но реално е уникален за контрастни душове

– Отношението на персонала е страхотно – навсякъде – За децата има наистина много забавления, стига детето да иска, да се забавлява..

* Интровертчетата могат да си галят пудели, да си рисуват, да редят маниста, да си плуват в морето от топки, да си скачат на някой батут или пък да се изолират в ремаркето/каравана (или палатката отгоре му) … и какво ли още не

* Екстровертчетата освен благинките на интровертчетата, могат да лудеят със себеподобни на воля и природа, да вдигат адреналина със занимания като offroad mountain байкове или каране на тротинетки в пистата … и пак какво ли още не

Правенето на пица или суши или ягоди с течен шоколад …. или каквото друго е измислил Руслан са преживявания, които са изключително запомнящи се и приятни за децата.

Ако на някой му изглежда като реклама, да това е реклама от доволни посетители. Такива места трябва да бъдат рекламирани.

За финал, ако планувате да ходите във фабриката, бъдете позитивно настроени и ще си изкарате прекрасно.

А на фабрикантите поздрави и до нови срещи 😉

Верослав Ценов

Избери подходящ пакет за цялото семейство

Направи онлайн резервация за желания период