Преди да ни посетите

За децата

Фабрика за храна и танци е съвременнен семеен хотел, работещ изцяло със семейства с деца. Мястото е подходящо за деца до 12 годишна възраст. Тук те ще намерят приятели, с които ще играят по цял ден.

Във всички занимания могат да участват и най-малките деца (1, 2, 3 г.) – на пързалката; лего зона; на въздушната възглавница; с баланс байк на Вело пистата; на походите; в лодките; в топлите вани; за кратко в сауна или парна баня; солна стая; да се поизцапат с брашно; да правят суши и сладолед, но винаги с мама или татко.

За родителите

Програмата ни е паралелна – за деца и възрастни. Можете да ползвате външно спа, да спортувате, да почивате активно.

В ресторанта продаваме алкохолни напитки, които да се консумират за удоволствие в умерени количества.

Тютюнопушене е разрешено на определени за това места. Моля, НЕ пушете пред спалните помещения. Димът влиза в тях, а там спят Вашите деца.

За кого НЕ е

Щури рождени дни

Предварително се извиняваме на всички хора, които на 100% искат да отпразнуват своят празник с торта, бонбони, фойерверки, типичните свирки, шапки, конфети и т.н., но мястото не е подходящо. Внасянето на торта не е разрешено.

Домашни любимци

Обичаме животните. Радваме се, че вкъщи имате куче, котка, папагал, хамстер и златна рибка.

Важно е да знаете, че Фабриката НЕ е подходящо за тях място. Разбира се, че те са много послушни и възпитани, и ще пазят тишината и чистотата. Но молим Ви, не ги водете при нас, защото голяма част от останалите ни гости ще бъдат притеснени от тяхното присъствие.

Пасивно почиващи

Ако вашата представа за почивка е докато Вие стоите на дивана и гледате телевизия някой да Ви гледа децата или ако нямате навика да се разделяте с обувките си на висок ток, най-вероятно това не е Вашето място

Външни гости

Ограничен външен достъп

Ресторантът, съоръженията и програма се ползват само от нощуващите гости.

*На територията на комплекса не се предлагат газирани напитки, цигари, junk food.

Избери подходящ пакет за цялото семейство

Направи онлайн резервация за желания период