Еко ваканция с творчески занимания за деца

сеп. 14, 2023 | Ново от нас

Възможна ли е почивка, в която децата се забавляват активно, а родителите отпочиват? Може би звучи като утопия, но не и ако изберете еко ваканция на едно от най-красивите места в страната – Родопите. Един от най-често срещаните разкази на родителите за семейната почивка е невъзможността да отдъхнат, защото малчуганите изискват 24-часово внимание и много активност. Ако искате да смените този разказ – планирайте внимателно почивката. Но как? Изберете място, където забавленията и полезните занимания за деца са приоритет. Където се предлага целодневна програма, която държи малките разбойници ангажирани, удовлетворени и любопитни за следващия ден.

Еко ваканция с творчество и забавления

Има такова място, посветено на възможността възрастните да отдъхнат, а децата да се забавляват. Нещо повече – любезните домакини са изготвили стриктен план-график за всеки ден, а и програма за всеки отделен месец от годината. Заниманията са съобразени с времето навън, със спецификите на сезона, с естествените природни дадености на локацията. Например – какво ще кажете за вълнуващ лов на светулки? Или съобразен с възможностите на малчуганите лек поход в планината? Разбира се, всичко това е съчетано с време за плаж и водни игри на плувния басейн и 12-метрова пързалка. Или пък разходки с лодки, а за възрастните – релаксиращо спа.

еко ваканция

Възможна ли такава ваканция и през студените месеци?

Ако времето не предразполага за слънчеви бани, има и алтернативи. Огромна въздушна възглавница за скачане и трикове, невероятен ЛЕГО кът, батут и вълнуваща вело писта – звучи като рай за децата, нали? По-хладното време не бива да спира активностите на дребосъците. Басейнът е възможен, само че е сух и с топки. Надуваеми шейни, ледена пързалка и йога стена посрещат децата през студените сезони.

Какво ще кажете да научим децата на някои страхотни умения?

При това с лекота и чрез забавления, които могат да бъдат и полезни. На тази ваканция закуската – гофрети и палачинки, е приготвена от децата. А следобед с тях ще направим вкусна пица, изкусително суши, сладолед и шоколадови бонбони. Междувременно ще запалим любовта им към животните с приятна разходка с послушните ни пудели и ще опознаем околностите. Така може да изглежда Вашата еко ваканция във ФАБРИКА ЗА ХРАНА И ТАНЦИ – място, сътворено с мисъл за забавленията на децата и почивката на възрастните. А ние Ви гарантираме, че ще си тръгнете оттук с нежелание, но пък с повече прекрасни спомени, отколкото сте очаквали.