Фабрика за храна и танци | Упътване | Guide

Резервация

За да направите резервация е небходимо да ни изпратите запитване, чрез онлайн резервационната форма в този сайт, на ел.пощаrawnishta@yahoo.com.

Ще получите отговор до 24 часа след постъпване на Вашето запитване. Ако не получите отговор, моля да се свържете с нас отново, защото най-вероятно не сме получили Вашето запитване.

Децата

Фабрика за храна и танци е съвременнен семеен хотел,работещ изцяло със семейства с деца. Мястото е подходящо за деца до 12 годишна възраст. Тук те ще намерят приятели,с които ще играят по цял ден.

Във всички занимания могат да участват и най-малките деца / 1,2,3 г/ -на пързалката;лего зона; на въздушната възглавница; с баланс байк на Вело пистата ;на походите;в лодките; в топлите вани; за кратко в сауна или парна баня; солна стая; да се поизцапат с брашно; да правят суши и сладолед ,но винаги с мама или татко.


Програмата

Програмата ни е ежедневна и е включена в цената на пакетната услуга. Можете да участвате колкото и когато пожелаете в нея. НЕ пропускайте походите.

Добро утро! Започваме да работим с децата още от закуската. Мотивирайте вашите пораснали деца(над 5-6 год.)да отидат в ресторанта преди Вас и да подготвят масата за закуска. Да изпечат палачинки за цялото семейство, с потопяеми тигани и да вземат решение с какво да ги намажат (може да направите предварителен списък).

Между 10-10:30 ч.- събираме се за 2 часа поход в планината.

В сезона на билките,моля носете си подходяща ножица или ножче.

Обяд.

Време за гимнастика,плуване,семейна сауна,парна баня, солна стая, лодки ,басейн с топки,скачане, колоездене,строежи с голямо Лего,рисуване в пясък.

Следобедна закуска.Пица.

Кратка вечерна разходка.

Вечеря.

Суши.

Сладолед.

Лов на светулки(в сезона на светулките).

Пяна парти.

Лека нощ!


Съоръженията

Всички съоръжения са подходящи за деца до 14 години. Ползването им е включено в пакетната услуга , която предлагаме.

На Ваше разположение са до 21:00 часа.

Препоръчваме Ви да наглеждате децата докато играят на тях, особено през първия ден. Всички съоръжения са обезопасени и децата бързо свикват с правилата за безопасност.

Съоръженията за разположени на открити и полузакрити места.


Солна стая

Солна терапия е начин за подобряване на здравето като въздейства в три аспекта на дихателни ,кожни заболявания и психически разтройства чрез вдишване и излагането на тялото на сухи аерозоли в естествени солни стаи (Халотерапия).

Чрез модерна технология (халогенератор) в стаята се създава терапевтичен микроклимат, близък до този в солните пещери.

Въздухът е богат на микроелементи, 80% от които се съдържат в кръвната плазма на човешкото тяло. По време на процедурата в солната стая се разпрашават фини частици от 1-3 микр. специална фармацифтична алпийска каменна сол.

Тази терапия е способ за подобряване на здравето и начина на живот. От нея се влияят различни заболявания, като астма, хронични респираторни болести, пневмонии, бронхити, настинки и вирусни инфекции,алергии,дерматит ,псориазис,хронична умора ,стрес слаба имунна система, както и много други.

Домашните любимци

Обичаме животните. Радваме се , че вкъщи имате куче, котка, папагал, хамстер и златна рибка.

Важно е да знаете, че Фабриката НЕ е подходящо за тях място. Разбира се , че те са много послушни и възпитани, и ще пазят тишината и чистотата. Но молим Ви, не ги водете при нас, защото голяма част от останалите ни гости ще бъдат притеснени от тяхното присъствие.

Настаняване

Разполагаме с 19 стаи (24 м2)

Всяка стая е оборудвана със спалня и допълнителни легла за децата Ви (от 1 до 4),с голяма баня,хавлии и халати,отопление,кутии за вашите вещи. Кошара;вана за бебе; гърне за бебе;табуретка за баня- моля да заявите при резервиране.

В стаите няма телевизор, интернет и хладилник.


Пристигане

Знаем, че ваканцията е дългоочакван момент за цялото семейство. нямате търпение да се настаните,а децата да играя на воля.

Когато пристигнете в Равнища позвънете на 0895516822 , за да Ви посрещнем и настаним.

Настанясането е след 14:00 часа

Ол инклузив пакетът Ви започва със следобедна закуска в 16:30 часа

В деня за настаняване може да дойдете по всяко удобно за Вас време. Да се включите в програмата и да ползвате съоръженията -без допълнително доплащане.

В този случай доплащате единствено обяд.

Отпътуване

Знаем, че не ви се тръгва. Децата искат да живеят в Равнища , а на Вас не ви се връща към забързаното ежедневие.

Освобождаване на стаите е до 11:00 часа.

Пакетът ол инклузив завършва с обяд в деня на отпътуване.

За да се възползвате максимално от последния ден при нас, ние препоръчваме:

Така Вие ще усвоите времето си максимално, а ние ще успеем да настаним следващите гости навреме.

Късно настаняване

Работите до късно, или пътувате от далечно населено място,и има вероятност да пристигнете след 18:00 часа, моля да ни се обадите. Резервациите се пазят до 18:00 ч. в деня за настаняване. Рецепцията работи до 22:00ч .

Ние ще се опитаме да се свържем с Вас на телефонния номер, който сте ни оставили при резервиране, ако закъснявате и не сте ни потърсили.

Храна и напитки

Изхранването при нас е организирано по следния начин:

С цел приятно / за Вас/ и безпрепятствено / за нас/ протичане на храненията, учтиво Ви молим да спазвате часовете за хранене. Напитките включени във Вашия пакет/ според сезона/ се предлагат в часовете за хранене за консумация в ресторанта.

Молим Ви да не носите храна и напитки в стаите. С изключение на жизненоважната вода.

Безглутеново меню-моля заявете при резервиране.

Вегетарианско и веган меню.

За най-малките: с удоволствие ще приготвим храна и за тях. Имате специално изискване към менюто ,различно от горизброените, при което се налага индивидуално изготвяне е възможно ,като предварително се заявява при резервиране и се доплаща. Можете да получите оферта при запитване.

Храната , която Ви предлагаме се приготвя изцяло при нас.Ежедневно получаваме пресни и качествени продукти.

Работим с:

НЕ предлагаме газирани напитки и junk food.

Aко децата Ви са свикнали с някои от тях, тук те няма да имат нужда от такава храна.


Рожденните дни

Предварително се извиняваме на всички хора, които на 100% искат да отпразнуват своят празник с торта, бонбони,фойерверки, типичните свирки,шапки,конфети и тн. но мястото не е подходящо. Внасянето на торта не е разрешено.

Пътят

27 км/ 40 мин. от Пловдив

167км / 2 часа от София

Нов асфалтов път.

12 км участък със завои / храбрино-равнища/

ВНИМАНИЕ: за да не отидете в Маданското село Равнища в google maps изписвайте с.Дедово


Wi-fi и телевизия

Wi-fi на територията на комплекса няма. Мобилните оператори имат добро покритие и мобилен интернет. В спалните помещения няма телевизори. Имаме телевизор в ресторанта.


Подготовка на пътуването

Какво да не забравите да вземете с Вас


Външни гости

Ограничен външен достъп

Ресторантът, съоръженията и програма се ползват само от нощуващите гости


Времето

Равнища се намира на 1250мнв в Родопите


Родителите

Програмата ни е паралелна - за деца и възрастни.Можете да ползвате външно спа, да спортувате, да почивате активно

В ресторанта продаваме алкохолни напитки , които да се консумират за удоволствие в умерени количества

Тютюнопушене е разрешено на определени за това места. Моля,НЕ пушете пред спалните помещения. Димът влиза в тях, а там спят Вашите деца


Ще ни хареса ли ?

ВНИМАНИЕ!!!

Ако вашата представа за почивка е докато Вие стоите на дивана и гледате телевизия някой да Ви гледа децата или ако нямате навика да се разделяте с обувките си на висок ток, най-вероятно това не е Вашето място